Mise-en-avant

Uitstapje in Marseille – 2024

We zijn vrijdagavond vertrokken uit Brussel, in de gietende regen. Een precieze bestemming hadden we niet: we twijfelden tussen Zwitserland of Noord-Italië. Maar dankzij de vrijheid die onze daktent op de gehuurde Defender bood, konden we onderweg beslissen!

Uiteindelijk inspireerde Marseille ons het meest, dus reden we richting Zuid-Frankrijk.

Met zijn ongelooflijke comfort, zowel overdag als ’s nachts, gaf de Defender ons een veilig gevoel voor de lange reis. s Nachts konden we onze daktent opzetten bij een vijver om uit te rusten voordat we onze reis voortzetten.

De volgende dag rond de middag zagen we het turkooizen water van de calanques opduiken aan de horizon. We namen meermaals de pittoreske ‘Route des Crêtes’ langs de kust om het landschap te bewonderen. 

Elke dag maakten we heerlijke wandelingen, op plekjes die gemakkelijk toegankelijk waren dankzij onze Defender: op de steile paden in de calanques, maar ook langs de bosweggetjes rond La Ciotat trakteerde elke trek ons op adembenemende uitzichten en kostbare momenten van rust midden in de natuur.

Dat we dit avontuur met z’n tweetjes mochten beleven, maakte onze trip magisch en uniek: een week lang genoten we een comfortabele plek binnen terwijl we toch buiten waren. De Defender 110 bleek een waarachtig betrouwbare reisgezel en een onvervangbare meerwaarde voor onze ervaring.

We kunnen niet wachten om weer zo’n avontuur te beleven!

Leuvensesteenweg 432, 1930 ZAVENTEM
+32 (0)2 669 01 40 – info@brussels-east.be

Grote Baan 334-336, 1620 DROGENBOS
+32 (0)2 333 09 50 – info@brussels-west.be

Chaussée de Bruxelles 750, 1410 WATERLOO
+32 (0)2 389 09 09 – info@brussels-south.be